God morgon!

Vaknade av att telefonen ringer, det var jessika från jobbet. Vi har bytt bricksystem på jobbet och fått en ny portal, vilket är ganska svårt, fasst jag har kommit på hur man gör. Hon ringde iafa och ville ha lite hjälp, det var gulligt.
Det var en himla tur att jag vaknade iafa, vilken hemsk dröm jag hade i mitt huvud, måste ringa och prata med Lill tror jag bestämt. Ursch.

Igår började jag packa lite inför flytten, två lådor.
Det är inte så lätt att packa, speciellt för att det har så lätt för att ta ort det fina humöret som det så gärna gör, så det är bara att försöka hålla mungiporna uppe.

Håller tummarna för mamma idag också!

Chai latte och shopping med Caroline.

Träffade Caroline idag efter jobbet, hade bestämt oss för att gå till café 60 för att mysa och umgås som förr i tiden då vi gick i skolan, det finns tyvärr inte alls mkt tid för att träffas längre, jag jobbar och hon pluggar så vi går om varandra hela dagarna. Saknar det som bara den, att få möta upp caroline vid t-banan på morgonen innnan skolan och att alltid få stå och vänta på henne då hon alltid är sen. Att få en daglig uppdate om livet, visst vi hörs vädigt ofta på mobilen men det är ju inte samma sak precis.
Näe, måste prioritera lite mer tid med Carro.  ♥
Smuttade på en chai latte och snacka skit, det är väl det bästa som finns.


 

  


 

Tog en sväng om på staden också,
så det vart såklart ett par jeans och 3 par underpantis,
detta börjar arta sig som ett beroende.
Detta är brallorna.
   image35



Inte lång tid tills vi flyttar, har ju fått inflyttningsdatum den 20 feb.


Fredag - Lördag - Söndag.

Fredag, Hade jag day off, så jag hade bestämt mig för att leka och spendera dagen med Dennis 3.5 år.
Hämtade upp honom vid 8 tiden, gick hemåt för e stadig frukost. Håkan var också hemma så han ville också haka på oss, så vi bestämde oss för att gå på bio i stan och sedan kolla på riddare i kulturhuset.
Innan bion var vi inne och kollade lite i affärer och självklart kan man inte låta bli att allt coolt och roligt till Dennis, så han fick en Batman tröja, spiderman badbyxor, simsson strumpor och en döskalle klocka, vilket han tyckte va jätte coolt.
Sedan vart det donken, vidare på Spöketlaban på bio. Ingen vidare film men Dempa tyckte att den var bra.
Sen åkte vi hem och lekte och spelade spel.
Hade en fantastisk bra dag.
När dennis hade åkt hem kikade sarah förbi mig så vi drack ett glas och hade trevligt.

Lördag, Håkan och jag drog till kurvan för att besöka ikea med, stefan, leo och roger med barn. Kikade på grejer till nya lägenheten.
Hittade både vardagsums bord och en rund ryamatta som vi gjorde ett inköp av.
Var en sväng över till Göran och Nynka m. fam. Spanade lite på lilla bas, bastian inte alls många veckor gamal, han var allt för go.
Åkte hem och umgicks lite med datan, spanade på Juno, det var verkligen jätte bra. Cool film.
Nice lördag.

Söndag, Jobbat 7 till 15.30 helt okej dag att jobba. Mötte sedan upp Håkan i centrum där vi åt från woken.
Jag handlade även tvålmassa, färg och doft, så nu har jag gjort egna tvålar som doftar ljuvlig kokos. Riktigt roligt att göra egen tvål, det ska jag göra mkt av i fortsättningen, bra att ge bort också, kul iafa.
Nu ska jag leta efter lite bra musik rån Juno, total älskar första låten i filmen ♥
Ok söndag.


Resa.

Sitter och spanar efter sommar semesterns tillhåll, blir så sugen på att dra i väg.
Tänk att ligga och gaza på stranden med en drink tills solnedgången gör sitt.
Eller gå på marknader och verka fånig när man prutar.
Ååh vad jag längtar, dags att boka nu snart.


image34

Nä nu ska jag iväg och jobba!

Morgontrött idag igen.

Trots att jag gick och ja mig vid 00.00 igår och steg upp för ytterst några få minuter sen är jag så morgontrött. Trött och slö, har ingen som ork hellst att duscha och göra mig i ordning för att jobba nej, istället funderar jag på att ämma mig igen för att dra mig i 1 timma eller två till. Men det skulle jag aldrig klara av för mitt samvete skulle inte vilja veta av att man sover bort sin tid.
Men jag googlade lite och upptäckte en väldigt klyftig uppfinning som jag skulle villja ha, nämligen en väckerklocka som väcker dig när du befinner dig i den mest utvilade sömnfas. Och då ska man bara ha ett litet armband på sig som registrerar rörelserna.
Att få ha en såfan kloca skulle vara underbart, alltid vakna pigg, kanske inte vakna så sent varje dag utan kanske så att man kan göra något vettigt av dagen. Jag ska leta mig en sådan klocka.

image33

Gaah,. upptäckte precis en sak, inte skulle det få vara billigt att vakna i sin mest utvilade sömnfas inte det hela
kostar 2049:- Never alltså!


Picture It.

Working and shopping.

Ikväll har jag jobbat kvällspasset på jobbet, helt okej, det är dom bästa passen, hände iafa inget speciellt ikväll utan allt föll sig som vanligt.
Nu har jag suttit och lagt ut oförskämt gamla kläder på tradera som jag egentligen tänkt slänga, men jag tänke ääh mycekt roligare att följa en budgivning, älskar det, det är mina nya sport.
Har ju shoppat också lite, det vart en läcker bikini mest för skojs skull. Och skoj, det är jag.

Tänkte ta och natta kudden nu.

♥ Natti

Lördag & Söndag

Lördagen erbjöd en tripp till kista för sko och jack shopping, m m m min stora passion är att göra av med pengar, speciellt på mig själv, can´t help it.
Sen kom vi på att en utgång hade vart förträffligt så då bestämde vi, när jag skriver vi menar jag, Jag, Sarah, Carro och Håkan oss för att gå ut och ta ett glas, mkt trevligt lite senare kom Carros två killkompisar. Kvällen blev lung och nice, jag och Håkan for hem hyffsat nykter ändå.

Söndagen erbjöd shopping i staden, var på jakt efter en brudtärneklänning som jag ska ha på min mammas bröllop i sommar. Hittade en dock har jag ångart mig och insett att köpet inte alls var dugligt. Jakten får fortsätta.
Vi hyrde film, det vart pathfinder, helt ok men absolut inte den bästa.

Snart är det läggdags!

image32

Home alone.

För några sekunder tycket jag mig veta att jag skulle ha det så skönt när jag skulle få vara för mig själv                       ikväll, men nej vad jag hade fel.
Visst lite mysigt är det väl, men det känns tomt och eländig, ingen som jag kan bråka med om att sänka volymen på tv:n, ingen att bråka med om vem som ska rasta Märta, eller när vi ska laga mat. Saknar det, men nu ska jag väl inte ta i allt för mycket, dom kommer ju faktiskt hem imorgon mina hjärtan.

Idag har jag jobbat, trodde inte alls att jag skulle ta mig upp på jobbet imorse, men det gjorde jag.
Åkte sedan in till stan och mötte upp sarah och tog hand om andra ärenden, sen bar det av hemmåt, åt ensamheten, stapplade mig till affären för att inhandla tyck synd om mig själv kurering, choklad.
Slängde mig ner i soffan och har precis kollat färdigt på 2 days in Paris. Nja, den var helt ok.


image31

Bakom färglösheten.

Dagen är sådär grått karaktärslös. Hade någon frågat hur vädret var hade svaret blivit knappt. Det var ju bristen på väder som präglade dagen snarare än något väder. Ungefär som vissa människor inte alls har någon frisyr, trots att de har hår. Lyckligtvis har jag alltid vetat att uppskatta både brist på väder och frisyr. Varför skulle förresten någon fråga om vädret?

Mojito.blogg.se - min tredje oanvända blogg.

Helgens bestyr.

Fredagen var lung och sansad, var hemma och åt tacos och myste framför televisionen.
Lördagen hade vi bestämt oss för att besöka Ikea tillsammans med Håkans mor, där inhandlade vi ljus och skålar, resten tar vi närmare flytten. Lördagen bjöd också på några öl tillsammans med Caroline, det var väldans trevligt, var bla på TGI på sture.
Söndagen då bjöds det på frukost från taccobar, var även in på game, lite farligt att släppa Håkan lös där inne när det står sale överallt men vi klarade oss bra, kom ut med 4 spel varav 2 var csi som jag spelar.
Senare var det dags för bio, på råsunda filmstad, världens mysigaste biograf. Det vankades national treasure:book of secrets, m m m, i love it!

Rekomenderar verkligen att ni ser national treasure filmerna.




image30

Drömmar fyllda av action!

De senaste nätterna har mina drömmar vart fartfyllda och smakrika och helt fullproppad med alldeles för mycket action. Det har nästan blivit lite läskigt men samtidigt är det sjukt spännande, det är som att hyra en bra film fast man själv har huvudrollen, man har inte en aning om hur det ska sluta. Men det värsta är när jag vaknar och inte får veta slutet, då är ju halva nöjet som bortblåst.

Det som jag minns från min fartfyllda dröm i natt var att, det var nyår i sthlm, sthlm som inte liknade sthlm men i allafall.
Jag står vid en gata likande hamngatan och väntar i en korsning, då det kommer en stor amerikansk lastbil och glider snett med släpet så vi som står i korsningen håller på att rycka med. Då kommer jag ihåg att det står en kille brevid mig som försöker klänga sig på mig utav panik. Men iallfall som fick lastbilen stopp och allt vart konstigt, det var som att det skulle hända något mera, jag såg en hyllsa fallla, en hyllsa från ett gevär eller en pistol.
Tro på tusan att jag inte vaknar då? Jo.

En dröm som jag kommer ihåg för några dagar sedan är att jag var på jobbet och att en patient tvingade att jag skulle skjutsa honom till något ställe i stan, han var förövrigt rysk.
Jag släpper av honom på en inhängnad parkering där jag samtidigt träffar min mamma och moster, rysken hotar oss med pistol, varför vet jag inte men harn gör det. Lill springer mot gallret på det inhängnade och skirker på oss att vi ska komma, men eftersom vi har en pistol emot oss så var det kört.
Jag ser att utan för gallret så spriger det poliser i uniformer som jagar en hel drös med folk, jag börjar ropa men inser snart att polisen inte ens har vänt sig om, och att det var poliser som inte alls var poliser de var bara utklädda.
Jag hittade konstigt nog ett hål i gallret som vi kom undan ut i.

Gjorde en drömtolkning, där man skulle ta huvudordet ur drömmen:

1.Om du drömmer att du råkar ut för en olyckshändelse betyder det att en svår prövning väntar dig.

2.Om du drömmer att du lyckas fly betyder det däremot att du kommer att övervinna alla svårigheter


Bloody Mother Fucking Asshole

Poetry is no place for a heart that's a whore
And I'm young & I'm strong
But I feel old & tired
Overfired

Bloody Mother Fucking Asshole- Martha wainwright.

Den vidunderliga kärlekens historia.

En tanke flög mig inpå att en fågel för en viss tid sedan tippsade mig om Carl-Johan vallgrens bok, den vidunderliga kärlekens historia.
Så jag har begrunnat detta och bestämde mig för ett inköp, ska bli lite skönt med bra läsning i detta grårusk.
Hela helgen har jag tillbringat på abretet, inte alls trivsamt, tycker att det är slaveri att jobba helger rent ut sagt. Helgerna ska vara heliga, inga krav bara ta dagen som den kommer liksom.
Man ska kunna sova bort halva dagen, sitta länge och njuta vid en god frukost, bara mysa och njuta av den lilla ledighet man har.
Men så funkar inte min verklighet, är tvungen att jobba 2 helger av 5, då varje helg är en pain in the ass.
 
Nu är jag så sugen på att börja sluka boken, det vart nästan lite jobbigt.

image29

Je t'aime Paris

Gud så jag kan längta tillbaka till Paris, vart helt förälskad av staden.
Så romantiskt och vackert, så alldeles alldeles underbart.
En riktig love semester med Caroline vart det.

Triumfbågen - sacre coure - Moulin rouge - Notredam - Louvren - Eiffel


 
image28                                          


Tandvärk- pain in the ass.

Detta är ett rudimentärt organ som kan göra mig så förbannad.
Visdomstanden, varför finns den, till vilken nytta.
Den gör mig ont, den gör mig sömnlös, arg och den kommer förmodligen att kosta mig pengar.
Är så rädd att det ska bli inflamerat och komma upp snett, det vill jag verkligen inte, tänker då inte sitta som patient på min egen avd.

Ska försöka lindra min tandvärk idag, så jag måste palla mig iväg på apoteket för att införskaffa mig lite värktabbletter. Sen ska jag göra en kaka tror jag, som tröst.


image17

1/1 - nyårsdagen

Igår vart det ändrade planer, vi hande först tänkt att åka till håkans föräldrar och fira tillsammans med dom och hans bror och tjej, men hans bror och tjej vart tvungen att åka in till bb för att låta en liten pojke säga hej till världen.
Så vi struntade i nyårs firandet, men det var ju mest för Märta hon var livrädd hela kvällen, stackarn.
Vi var hemma och kollade på tv och åt tacos och spelade spel, sen skålade vi in det nya året med lite cider ute på balkongen till alla smällare.

några nyårslöften? Nej inte alls, lyckas ju ända aldrig med dom.

Och idag ska vi åka och fira håkans farsgubbe, och förhoppningsvis träffa den nya lilla killen.


GOTT NYTT 2008!!!!!

RSS 2.0